Mesaj pentru "Mişcarea Euro-Civică Română"

Este necesar să ne orientăm urgent spre inovare şi soluţii care să ne deschidă spre un nou fel de a gândi pentru a redresa dezechilibrul creat.

Este nevoie de iniţiativă, iar dorinţa de a schimba se va reprofila – de la nevoi şi ipoteze în termenii concreţi – de la proiecte la realizare.

A face concret şi a realiza ceea ce ai gândit şi proiectat corect, pentru a transforma ceea ce astăzi este nefucţional, contraproductiv şi greşit orientat, este calea cea mai simplă de a desfiinţa blocajul lui ”NU SE POATE SCHIMBA”.

Un proiect social, economic şi politic presupune management, leadership şi proceduri. Proiectul ne va corecta traiectoria dar mai ales va elibera energiile tinerilor în realizarea viziunilor lor, care privesc viitorul lor şi al nostru arătând că se poate privi spre acesta cu încredere.

Construind o punte de comunicare eficientă între trecut, prezent şi viitor, scânteia intuitivă a grupului de iniţiativă a "Mişcării Euro-Civice Române" va conduce spre o breşă dintre lumea existentă şi cea posibilă.

Civismul se va clădi astfel pe interesul fiecăruia în interesul comunităţii iar societatea îşi va regăsi interesul comunitar în interesul fiecăruia.

Ia initiaţivă şi nu te mai lăsa condus. Ai şansa să-ţi construieşti singur destinul împreună cu toţi cei care gândesc asemenea ţie.

Radu Vişan

No comments:

Post a Comment