Procurarea antibioticelor fără card de sănătate şi fără compensate

Cel mai puternic antibiotic natural care ucide toate infecțiile din organism este un remediu pe bază de plante. Formula de bază a acestui tonic puternic datează din Europa medievală, epoca în care oamenii au suferit tot felul de boli și epidemii. Acest tonic, maestru în curățare, este de fapt un antibiotic care ucide bacteriile gram-pozitive și gram-negative. De asemenea, are o formulă antivirală și antifungică puternică, crește circulația sângelui și a fluxului limfatic, în toate părțile corpului.

Amestecul respectiv a ajutat mulți oameni să vindece multe boli virale, bacteriene, parazitare și fungice, a vindecat chiar și ciuma! Puterea sa ar trebui să nu mai fie de acum înainte subestimată. Poate vindeca marea majoritate a afecțiunilor cronice, încurajează circulația sângelui și purifică sângele. Această formulă a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor pentru a lupta cu cele mai mortale boli.

Secretul stă în combinația puternică de înaltă calitate a mai multor produse naturale și ingrediente proaspete! Pentru a rezuma, acest tonic este eficient în tratamentul tuturor bolilor, întărește cu succes sistemul imunitar, acționează ca un antiviral, antibacterian, antifungic și ca un medicament antiparazitar. Ajută la vindecarea celor mai severe infecții.

Avertisment!
Cred ca ar fi mai bine sa purtați mănuși în timpul pregătirii, în special atunci când trebuie să manipulați ardeiul iute, deoarece nu este plăcut să vă alegeți cu furnicături pe mâini! Fiți atenți, mirosul este foarte puternic și poate stimula sinusurile instantaneu!

Ingrediente:

• 700 ml oțet din cidru de mere;
• ¼ cană de usturoi tocat foarte mărunt;
• ¼ cană de ceapă tocată mărunt;
• 2-3 ardei proaspeți și extrem de iuți tocați foarte mărunt;
• ¼ cană de ghimbir dat pe răzătoare (mărime cât mai mică);
• 2 linguri de hrean ras;
• 2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucăți de rădăcină de curcuma rasă.

Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele într-un castron, cu excepția oțetului. Se transferă amestecul apoi într-un borcan.

Se toarnă peste ingrediente oțetul, se închide borcanul și se agită bine. Păstrați borcanul într-un loc răcoros și uscat timp de 2 săptămâni. A se agita bine de mai multe ori pe zi. După 14 zile, se strecoară lichidul cu ajutorul unui tifon, pentru a se separa lichidul. Nu aveti nevoie să-l pastrați în frigider. Acesta cu siguranță nu se va altera.

Alte sfaturi:
Puteți să-l utilizați în bucătărie amestecându-l cu puțin ulei pentru a-l folosi la diverse salate sau mâncăruri.

Utilizare:
Atenție: Gustul este foarte intens și puternic! Se recomandă să mâncați o felie de portocală sau lămâie după ce consumi acest tonic pentru a ușura senzația de arsură. Nu-l diluați cu apă, deoarece efectul se va reduce.

Consumați 1 lingură în fiecare zi pentru a vă întări sistemul imunitar și pentru a lupta cu răceala. Măriți cantitatea în fiecare zi, până când ajungeți la o doză de aproximativ 1 pahar mic pe zi (de mărimea unui pahar de lichior).

Dacă vă luptați cu boli mai grave sau cu infecții severe, luați o lingură de tonic de 5-6 ori pe zi. Poate fi consumat și de femeile însărcinate cât și de copii (folosiți doze cât mai mici), deoarece ingredientele folosite sunt naturale și nu conțin toxine.

Beneficii pentru sănătate:

Usturoiul este un antibiotic puternic, cu o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Spre deosebire de antibioticele chimice care omoară milioane de bacterii prietenoase din corpul tău, usturoiul omoară doar bacteriile neprietenoase. Usturoiul, de asemenea, încurajează și crește nivelul de bacterii sănătoase. Este un agent antifungic puternic ce distruge orice antigen, ce provoacă o gamă largă de boli.

Ceapa este leguma cea mai apropiată de usturoi, având o acțiune similară, dar puțin mai blândă. Împreună, acestea creează un duo extrem de puternic în lupta împotriva oricăror boli.

Hreanul este o plantă puternică, eficientă pentru sinusuri și plămâni. Hreanul deschide canalele sinusurilor și stimulează circulația, iar țn cazul în care răceala și gripa apar, majoritatea medicilor ți-l prescrie.

Ghimbirul are proprietăți anti-inflamatorii puternice și este un stimulent puternic pentru circulație.

Ardeiul iute este cel mai puternic stimulator de circulație. Datorită proprietăților pe care le are acesta, acționează ca un antibiotic în lupta împotriva bolilor el acționând exact acolo unde este cea mai mare nevoie.

Curcuma este condimentul cel mai desăvârșit ce curăță infecția și reduce inflamația. Blochează dezvoltarea cancerului și previne demența. Este deosebit de util pentru cei care se luptă cu durerile articulare.

Oțetul din cidru de mere este părintele medicinei naturiste, așa cum a fost denumit de Hipocrate. El a fost utilizat încă din antichitate (anul 400 î.Hr.) datorită proprietăților sale sănătoase. Se spune că Hipocrate a folosit doar două remedii: mierea și oțetul din cidru de mere. Oțetul din cidru de mere conține pectină, o fibră care reduce colesterolul rău și reglează tensiunea arterială. El ajută și la extracția calciului din alimentele cu care intră în amestec, ajutând procesul de menținere a rezistenței osoaselor. Oțetul de mere este foarte bogat și în potasiu care contribuie la eliminarea deșeurilor toxice acumulate în organism. Oțetul de mere conține acid malic, eficient în lupta împotriva infecțiilor fungice și bacteriene. Acest acid dizolvă depozitele de acid uric care se formează în jurul articulațiilor, astfel ameliorează durerile articulare. Acidul uric este dizolvat ulterior și eliminat din organism. Se crede că oțetul din cidru de mere este util în tratarea stărilor cum ar fi constipația, durerile de cap, artrita, oase slabe, indigestie, colesterol ridicat, diaree, eczeme, ochi inflamați, oboseală cronică, intoxicație alimentară ușoară, căderea părului, hipertensiune arterială, obezitate și multe alte probleme de sănătate.

Maestrul tonic, așa cum îmi place să-l denumesc, este cea mai bună combinație pentru lupta împotriva tuturor bolilor existente. Nu există ceva mai bun! Așadar, protejați-vă sănătatea folosind antibiotice naturale!

Acest articol este oferit sub licența Creative Commons. Îl puteți republica oriunde incluzând autorul, sursa și să lăsați toate link-urile intacte. Despre autor: Cristian Iacov este autor pentru ”Secretele.com”. Îmi doresc să vă dezvălui secretul sănătății naturale pentru cunoașterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie să lăsăm o moștenire fără secrete generațiilor viitoare!

Mircea Vintilescu

No comments:

Post a Comment